Vad tycker du? Gör din åsikt hörd fuckers!

Klockan börjar bli alldelles för mycket för att Viccos Hjärna ska fungera korrekt, dessutom är han fruktansvärt pissenödig fast han orkar inte riktig gå upp från sängen, därför för eran skull ska han skriva ett inlägg för alla er läsare av denna blogg.


Det är sjukt att andra skriver mer om min blogg än vad jag själv gör, säger absolut inte att det är jobbigt eller tråkigt. Snarare tvärtom, det är roligt och otroligt häftigt att få respons på det man skriver eller gör. Eller vad säger ni? Jag har bland annat kunnat läsa om problematiken kring att jag hade med mig en matlåda till jobbet eller om min hajskräck i andra bloggar på senaste. Något jag hissar upp till skyarna.

Börjar även fundera på om jag ska göra några ändringar på bloggen, exempelvis berätta mer om mina dagar, skriva mer om musik och kanske lägga in veckans/dagens citat/ordspråk/händelse osv, U NAME IT.. har du förslag eller önskemål så är det bara att säga till! (Nej Louise, du kan sluta att säga till framför datan, jag hör dig inte ändå) kanske ska jag fixa en ny bloggdesign? Hmm.. tåls verkligen att tänka på!
Så vad tycker du?

Kommentarer
Postat av: Wööö

Jag tycker definitivt att du ska skriva mer musikinlägg! Du är ju grym på sånt där. Och "dagens citat" är ju alltid kul =)2010-03-18 @ 01:51:11
URL: http://nattstad.se/eyelashes
Postat av: MissIL

Hahaha jag skrattar så jag dräglar! Humm ny blogg design säger du, sov lite på saken;)

2010-03-18 @ 15:06:21
Postat av: Stalkers B-) B-)

Jag tycker du ska skriva mer om oss. ha ha ha...Ring mej någon dag brorshan!

2010-03-19 @ 19:34:13
Kommentera mitt inlägg ▼

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

                    Kommer du ofta?