"ville du ha kvitto också eller..?"

Haha.. shit alltså vad nyfikna alla är! Ska jag kanske vänta med att berätta det? Nej, det skulle då bli som att man gör en höna av en fjäder eller vad säger man?

Iallafall kommer att berätta för er om mitt första besök på (Truuurrruuumvirrvel) Ica Nödinge, kanske någon som vart där?

Ohno, jag kommer inte att hissa denna butik till skyrna, snarare tvärtom. Nu ska kort berätta om vad som hände..

Jag min syster och Ingo (Två btw beloved readers) gick in dit för att dem skulle handla lite käk, så jag tar mig friheten att kolla runt lite i affären, för vad jag trodde skulle det bli fler besök dit då dem flyttar dit snart.. eller ah, idag. Jens och Ingrid alltså..

Men så kom vi fram till kassan och butiksbiträdet verkar var lite sådär lantligt trevlig, inte så där jobbigt trevlig som dem kan vara i stan, ni förstår vad jag menar..

Dem betalar precis som vanligt, allt verkar frid och fröjd. Så skulle jag handla mina EXTRA och DumleSnack och enbart för att hon verkar vara så trevlig så tänkte jag köpa en triss också, för att alla vet att ska man vinna stort ska man aldrig handlar lotter i storstäderna! Såvida det inte är på Casinot.

MEN  alltså jag fick mig en helt annat bild av henne när hon sedan började prata med mig, hon kollade på mig uppriktigt som om jag var dum i huvudet och vad gör jag där?!

Okej, No bad feeling.. Jag bor faktist inte där, men detta biträdet var äckligt otrevlig så jag bestämde mig för att fuck trisslotten, hon ska fan inte lyckas merförsälja till mig, inte med den attityden.

Men det slutade inte där.. ni förstår läsare.. hon bad mig visa min väska, vilket jag gjorde.. varför i don't know och jag brydde mig inte faktist inte så mycket til en början.. varsegod sa jag, kolla på..

Men då fick jag den där blicken igen.. och denna gången tilltalade hon mig arrogant också.
"Men du, jag vill se vad det är i väskan också, det förstår du väl själv"

Nej det förstår jag inte, varför ska hon kolla i min väska.. jo då föll palleten ner, Hon trodde jag ver en tjuv, en sån som tar saker. ILSKAN BÖRJA SAKTA dyka upp, neh då börjar den hära PIIIP rota i väskan.

Okej, nu jävlar tänkte jag.. MEN hon avslutar med att " Ville du ha kvitto också eller?"

vilket jag svarde snällt eller nej, med viccos jag är förbannad stämma så att du märker att inte sista tuppen är lagd, "Nej, du kan ta det kvittot själv för annars tror du väl att jag tar det också." och så gick jag därifrån.

Fast som alltid kommer man på vad man igentligen skulle sakt efteråt. så om DU läser detta.. så kan du ta det jävla äckliga kvittot och stoppa upp det någonstan för PÅ din ICA kommer jag aldrig att sätta foten igen! KLIMAKTERIEKÄRRING!

Kommentarer
Postat av: Emma Axstål

hahahaha :D jag vill typ åka hem o gå in däär!

lär dig kommentera på min blogg nu

2010-03-06 @ 20:04:23
URL: http://emmaaxstal.blogspot.com/
Postat av: Emma Axstål

hahahaha :D jag vill typ åka hem o gå in däär!

lär dig kommentera på min blogg nu

2010-03-06 @ 20:04:49
URL: http://emmaaxstal.blogspot.com/
Postat av: Becky

Haha du låter lika positiv och go som jag brukar göra på min blogg nu ju! :D

Nä sånt där ska man för fasen inte komma undan med ostraffat! Heja heja!*

2010-03-07 @ 02:19:34
URL: http://knaset.blogspot.com/
Postat av: MissIL

Den här piiip borde köra upp något ja, haha, dom blir så himla kaxiga när dom sitter där bakom kassan! Var det din nya väska du hade?

2010-03-07 @ 02:55:00
URL: http://medmissiler.blogg.se/
Kommentera mitt inlägg ▼

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

                    Kommer du ofta?