Te Amor..

Har fastnat för denna Rihanna låt idag.. vad tycker ni om den och vad tycker ni om manliga bloggare?

HUR HAR ERAN HELG VARIT?

Välkommen tillbaka viCC0!
Ni som fanatiskt väntat på att få höra vad jag har gjort denna helgen kommer gladligen få en kort Resumé utav mig!
Fredagen då, vad hände? Jag mötte upp Ella vid Grönsakstorget så vi tillsammans gick till Systemet.. sedan  fastnade jag i uppförsbacken mot Lorensberg med bilen i helt seriöst 5 minuter (Inte ens krydd på det Steph fråga Elvis..)
Sedan när jag kom hem gjorde jag iordning mig inför kvällens Tagga - jag är ledig firande.. Bea kom och hämtade mig för att hennes syster skulle tydligen till Linnéplatsen så då kunde hon ta vägen förbi mig, erkänn snällt utav henne!

Så började förkröket hemma hoss Emelie, värsta grymma förkrökspel och fulla det blev vi må ni tro! Så När vi kände att vi inte kunde tagga mer så åkte vi in till Lounge(S) där jag förövrigt vann 175 kr på nått spel:D Sedan gick jag och Nea till Nef för att möta upp Jessica och Co!

Gårdagen fick Louise gästblogga då jag plötsligt åkt på någon slags sjukdom som i vardalig betydelse kallas Bakis, vilket även Ingo smittades av.. Eller?

Så igår gjorde jag inte mycket.. gick inte ens ut, eller jo.. en gång, det var när jag skulle röka och sedan betala för pizzan jag beställde hem!

Idag ska jag träffa Jessica och så får vi se vad som händer! Låångt inlägg idag, men vad gör det?
Bjuder er på en Låt också! Catch up Later all my Alligators!

MissIL Gästbloggar

Gästblogg, GÄSTBLOGG! Ja så är det, ett gästbloggsinlägg. Om vad? Jag vet inte riktigt än, men varför? Det är jag inte helt säker på heller men jag har mina aningar. Jag råkar veta att Viktor ska ut i dag och han är säkert sen, suprise! Han står någonstans och är fast sysselsat med att fixa håret eller något sådant. Han har också dåligt samvete över att han inte bloggar just nu. Det är här jag kommer in i bilden. Men det är bara en teori, det kan också vara så att han tycker så mycket om mig och vill att jag ska gästblogga för att...för att, jaa för att förgylla hans dag.

Jag råkar också veta att att Viktor ska till åby i morgon för att se på hästarna som springer med en vagn bakom för att komma först i mål. Kanske han vinner, kanske han köper en korv? Detta kommer han säkert blogga om på söndag, om han inte ber mig göra det, höhö. Nää skämt å sido, jag tycker synd om de små hästarn. Att dom måste ut i denna kylan. Själv så vill jag bara rulla ihop mig till en boll och bara vänta tills en varm vind kommer och blåser mig härifrån. (dock inte med en hårfön)

Jag såg på nyheterna att dom som bor på öarna ute i göteborgs skärgård inte kommer så långt nu för tiden. Det är is, suckers! Undra vad Viktor tycker om detta. Eller vad han tycker om öbor överhuvetaget. Jag tror att han tycker att det är skönt å veta vart han har dom.

Ojoj, nu börjar på spåret! Inget att missa. Jag tackar, bockar, niget och tiger...nu.

MissIL

Happy B-day to u!

Vet ni vad det är för dag idag? nej det är ingen vanlig dag för det är Yesultras födelsedag hurra HURRA hurrrrraaaa! There4 önskar vi henne ett Stort Grattis på hennes 21 Års dag! Kärring!

Ikväll ska vi ut på stan. Himlans roligt det börjar med Förkrök hemmas hoss Emelie sedan utgång, så då ska vi möta upp Jessica and the gang ! jÄÄÄj!
Neh måste till systämet nu.. PUSS!

Jessica - Jennie - JAG!

Står inför ett stort beslut, vad tycker ni?

OKEJ, jag stårt inför ett ganska stort beslut.. men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, eller mer.. vad jag ska välja!
För det är nämligen så här att min syster har tillsammans med Ingo fått en ny lägenhet och nu har jag fått frågan om jag istället vill flytta in i deras gamla.. fast igentligen vet ingen utav oss om det kommer att godkännas utan hyresvärden, så senast imorgon måste jag bestämma mig så att vi kan kolla på fredag om detta kommer att gå bra.

Visst, det låter hur nice som helst.. att flytta till en egen lya som enligt mig är ganska Nice, Jag menar det är inte det lättaste att få en lägenhet på två röda liksom.
Men frågan är väl mer om jag kommer att klara det med min ekonomi, eller värst, kommer jag att trivas att bo själv? En annan fråga som jag har ställt mig, Kommer jag att klara av att bo i en lägenhet?

Men, nu låter jag lite negativ.. visst gör jag? Men om detta går igenom och jag kommer att få flytta in så kommer det att bli spännande och gissa hur mycket vuxenpoäng som kommer att läggas till på listan!

Helt enkelt.. hur ska jag göra? Vad tycker ni?

Verkligeheten står bakom hörnet..

Idag har jag spenderat med att inte göra någonting! Vilket har varit skönt.. Fick till och med Pappa att besikta min bil, vilket han ska ha ett STORT tack för!
Kvällen hade jag tänk att fortsätta att spendera med att inte göra många knop.. men så kom jag på att verkligeheten står runt hörnet, så istället så ska jag gå på högvarav och städa, fixa mat, betala räkningar, tvätta och tanka min bil!
Längtar till fredag.. ledig helg framför mig och utgång! Kan det bli mycket bättre?

New song from Kei$ha

Så sjukt bra låt.. Keishas nya låt.. vad tycker du?
Nu ska jag sova.. svider i ögonen, usch hatar när det gör så!
PUSS

/soundtrack: take it off

Emma is Back in tha' town

Emma is back in TOWN


Heej heeej, Min twin har kommit ner till GBG under helgen.. vilket har varit väldigt roligt:D Nackdelen har bara varit att jag jobbat hela helgen och kommer inte att vara ledig först nästa helg, Jaop.. skulle igentligen ha åkt upp till Idre då och hälsat på men det är en annan story.

Med tanke på att jag jobbat hela helgen så har jag inte hunnit träffa min underbara syster så mycket som jag hade viljat.. Därför tänkte jag att jag ska fixa en dunder go frukost till henne imorgon, Och frukost på sängen finns i mina tankar, Om vad glad hon kommer att bli då:-D Hoppas bara inte jag försover mig.. det hade varit såå roligt att se henne glad över att lillebror har fixat och trixas..:D

Nu ska jag sova ett par timmar!
Önska mig Lycka Till!

Besök hennes blogg här

HOPE FOR HAITI

Kollar just nu på Hope for Haiti på femman, helt sjukt! Hade tänkt att inte hoppa på denna trend att skriva om detta.. men jag väljer att göra det ändå..
För tänk om det hade hänt i Sverige? Tänk om Göteborg hade blivit till ruiner på bara några sekunder och dina vänner och/eller din familj försvann på dessa ynka hundradelar.. tänk om din skola, ditt jobb, ditt hem försvann.. tänk att ditt liv förändrades på bara ett par minuter, tänk om du hade legat i ruinerna och inte veta om du lever eller är död.. hade du då brytt dig om det då? Hade du då haft råd att ge bort en 50 lapp? Jag har skänt en slant och det tycker jag absolut att du också ska göra! SMS:A HAITI50 till 72955 så ger du en femtiolapp till någon som kommer att se ljuset i tunnel och försöker gå vidare...

Katy Perry ft Startrucks

Katy Perry ft Startrucks


Turista i sin egen stad:D

Så för att flagga lite för Lousie att jag la upp hennes video på bloggen och för att jag lovade er för typ jäätte länge sedan så här har ni video, Turista i sin egen stad! Enjoy!

EHm

Asså jag vaknade seriöst två idag, känner mig lite Jet Lagd eller vad säger man?
Ikväll ska jag iallafall träffa Carå ich Vio på en kaffe! Himlans mysigt! CHIT nu ringer dem.. ... ... Måste hoppa in på en 2 min dusch ska vara klar att åka om 1o min! Har inte tid att skriva mer.. CYA

Besökte hoss Tandläkaren.

Kan ni förstå hur tidigt jag gick upp imorse? klockan åtta! Allt för att gå till tandläkaren.. ni undrar förstås hur det gick där idag eller hur?! Jomen visst hittade jag en parkering på grönsakstorget, vilket var tur det annars hade jag varit senare än vad jag var imorse, väl där så tyckte farbror tandläkaren att jag hade fina tänder inga hål ingen tandsten eller något:D Men bomben var ett faktum, jo du hörde rätt... Jag måste dra ut en tand! Hallå? Dra ut en tand? MAJ GAD! Tänk om det kommer att bli så att jag inte överlever händelsen? och om jag gör det, ska jag ha en glugg mellan tänderna då? i typ ett år?OhnO, Vet inte riktigt om jag kan acceptera det hära!

DreamingInMono

Jobbigt är att jag inte kan sova, funderar på att ge upp.. har räknat får, tappade räkningen, kollat hur länge jag kan hålla andan.. Jag känner att jag har gett 110% på att försöka sova men det vill sig inte!
Imorgon eller idag eller om ett par timmar ska jag till tandläkaren, vanlig kontroll så jag hoppas verkligen att jag inte har några hål iår heller, det hade vat jobbigt! gillar inte när dem borrar, hemsk tanke! Och senare så ska jag jobba kvällen tänkte jag:D usch vill verkligen inte dit imorgon, varför avbokade jag inte bara tiden? Lätt att vara efterklock iochförsig!

Så för att komma på andra tankar tänkte jag kolla om någon ver vad dreaming in mono är för någonting? Vet du inte kan du fortsätta läsa..
Dreaming in mono är en ny slags reklam kampanj Mcdonkish har denna period, som i stora drag är en miniserie som kommer att visas på diverse kanaler framöver, filmsnuttarna handlar om olika historier som kan berättas av folk som jobbar på restaurangen eller av någon som besökt den.. vill ni se en sneakpeak?


För mer info och spela roliga spel KLICKA HÄR!

MANFASHION 19JAN10


Vad tycker du om dessa sakerna? Personligen älskar jag det, men det är ju inte så konstigt när jag själv valt det:D Chick i vår är ljusa mjuka färger med smycken till, helt säker! Ne nu ska jag in i duschen, jobbar stägning ikväll!

PRINTZE PICTURES PRESENTS


Märks det att jag inte har så mycket att göra, glömt mina cigg i bilen.. funderar på att gå ner och hämta dem snart, eller kanske.. om jag orkar helt enkelt!
BTW, Tracy Chapman vad det rätta svaret, första låten heter Fast Car och andra The Promise, Jiisses Medmissil, visste du inte det?

VÅGA VÄGRA, Våga gissa låtar!

Det verkar som att ni gillar när jag laddar upp bilder på bloggen, me like! Kommer försöka lägga upp fler då:-D
Funderar på att göra en facebook grupp för mina stalkers, men så kom jag på att neh, det kommer bara uppfattas som ett pr-trick or what? haha, neh nu skämtar jag.. brukar bli lite konstig när jag blir trött, VÅGA VÄGRA ATT VARA TRÖTT! VÅGA VÄGRA ATT SOVA! VÅGA VÄGRA ATT SKRIVA RUBRIK! (Syftade på L, kolla hennes blogg genom att trycka på länken)
BTW, vart tog den röda tråden i inlägget vägen undrar jag? Lägger in en låt eller två blir det.. gissa första!

"See my old man's got a problem
Live with the bottle, that's the way it is
He says his body's too old for working
His body's too young, to look like his
When mama went off and left him
She wanted more from life than he could give
I said somebody's got to take care of him
So I quit school and that's what I did
"


Gissa andra, samma artist..

"If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart"


UTGÅNG,GRETAS,PARKLANE pics
Stalker numba 2?

Tja! Sitter hemma hoss Vio right now, en stalker av bloggen.. ni förstår bloggläsare, jag träffar er också;-)
Så.. vad tror ni vi alla ska göra ikväll då? Jo just det.. vi ska träffa en annan stalker, nämligen L. Ja visst ni hörde rätt, inte bara en utan två läsare!:-D haha
Nä ölen kallar PUSS!

When I look at you

MILEY CYRUS - WHEN I LOOK AT YOU

That's when I look at you...

Hunden åt upp räkningen..?

Idag fick jag hem ett brev från transportstyrelsen hem i brevlådan, helvete tänkte jag.. det är kanske den räkningen som jag tappade bort förra månaden, jag som trodde att dem glömt av den.. men icke! Den räkningen var det inte!
Ni förstår har man bil så måste man betala någon skattgrej varje år, denna låg på 18oo kr! Ångestladdat eller vad?
Det värsta är ändå att jag lovade mig själv förra året att jag skulle lägga lite pengar varje månad på just denna skatten så att jag inte skulle få en ångestattack igen när den "som ett brev på posten" kom hem i lådan.
Men nej då, det hände verkligen inte.. så nu sitter jag här med en ångestladdad räkning istället! Ska kanske göra som den andra som jag tappade bort, säger till Transportstyrelsen att hunden hade ätit upp den och att dens existens inte existerar längre, och därför finns den inte! Vad tycker ni om deT?

-

Ber så mycket igen om den dåliga uppdateringen, nu är det nytt år ny start! eller hur säger man?
Så för er stalkers så ska jag berätta om min utomordentliga dag idag!
Vaknade ganska sent, började städa och sist bokade jag tid till rep av min bil! så himlans skönt! Sen då, så medans jag städade hittade jag en kallelse från tandläkaren att jag minnsa måste vara där den 20 jan, hallå? vem tvingar mig undrar jag! haha:D

Någon mer Stalker?

Hej Emma, en stalker av min blogg or what? Haha, Har nu officellt tre stalkers av Printze blogg, Jennie, Ingo och Emma:D Någon mer som vill ge sig tillkänna att dem följer bloggen fanatiskt ?(Louise, det betyder i "lätta drag" att du läser den mer än vad jag skriver)

Black Nejlika?

Förlåt för den dåliga uppdateringen på senaste.. men har jobbat, ganska mycket faktist! Det blir ju så när man aldrig är ledig utan bara jobba, sova,jobba.. har inte ens hunnit kolla så mycket på tv.
Men igår så såg jag den här filmen "svarta nejlikan", att bedömma på titeln så är inte detta någon film för mig.. så zappade faktist över den först.. sedan när jag zappat ett tag så fastnade jag för just denna filmen, helt otippat.. tog ett tag innan jag förstod att det var den jag kollade på! Haha. jääjää.

Filmen handlade om hur Svenska ambasadören handlade under Revolutionen i Chile, så kulturell film var det minnasan, men gud var bra den var.. hade lätt kunnat se om den igen!

Over and Out!

Call from AU

Måste berätta för er om vad som gjorde min dag igår! Fast först måste ni gissa...
..En ledtråd, Austrailen.... Börjar på S... Ring Ring... Fattar ni?

Stephan ringde igår från andra sidan Tellus, HELT FANATISKT SKOJIGT! Värsta var att jag inte hade tid för att prata men vad gör man inte? 2 min kan man faktist undvara när man får sånt trevligt samtal:D För det var det!

Och min konsperationsteori om att Pöszy blev glömd i HongKong eller ännu värre, blivit uppäten av en haj stämmer inte thank gad! Han hade bara fått solsting och blivit bort glömd (Hemskt) i en resväska..

För att bolla över till någonting helt annat, vad ska jag göra idag på min lediga dag?
Med tanke på att det var i princip snöstorm igår (Göteborgväder räknat) så är det idag ett helt vinterland ute, så hallå? Jag kunde ju inte åka pulka igår kväll så det måste jag ju självklart göra idag!!!:D
Därför har jag inte tid att skriva mer! Puss

snöööööw

God förmiddag!
Så himlans skönt att få sova ut riktigt ordentligt som jag fick göra idag! Får lite smått ångest när jag tänker på att jag kommer ha 9 öppningar framöver - vilket betyder att jag absolut inte kommer få sova! men goa pengar senare.. 99 timmar på 2 veckor:D
Ne usch, nu börjar jag prata jobb igen.. vad ska ni göra idag? Hörde att det skulle komma in ett snöoväder (..igen..) så kanske ska ni åka pulka? Jag funderar på det iallfall!:D haha fast det få bli efter stägningen då!

TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART

Money in the bank? Yeah.. vi säger så.

God Afton!
Dagen till ära har jag spenderat med att göra.. .. .. .. INGENTING! Det är nämligen så att jag har dragit på mig en förskylning eller något i den stilen och känt att jag inte riktigt mår så bra, så för allas trevnad (heter det så?) så har jag gömt mig för allt som har med verkligeheten att göra, verkligheten ja..

Nu när jag skrev det så kom jag på att jag inte har betalat mina räkningar, för att vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vart jag har lagt dem, ett nyårslöfte är att jag ska betala alla mina räkningar i tid, så bra gick det med det.. men man ska aldrig sluta försöka, nästa månad ska dem betalas så fort lönen kommer, hoppas jag!

Ne, ska lägga mig i soffan framför någon film med en mugg te tillsammans med apotekarens Förskylnings honung och hoppas på att jag är bättre imorgon, för är jag inte det så kanske jag måste sjukanmäla mig från jobbet på måndag, och det betyder mindre money in the bank, och det är en sak som är säker.. jag har inte råd med det!

Bild med Fans:) haha..

Hur var era NYÅR?

Vansinigt dålig på att uppdatera här numera, Jag lovar att det ska bli bättre?
Gott nytt år allesammans, nu är det första gånger som jag skriver 2010, är det inte helt sjukt?
Min Nyår firades hemma, ganska lugn, ganska lagom :D Med ett par goda vänner!
Hur firade ni nyår?

Över till något helt annat, har nämligen känt att jag börjat bli sjuk en tid nu.. och igår började jag känna mig torr i halsen, vilket jag inte trodde var så farligt mer en konsekvens efter all alkoholen från nyår.. men så idag så gör det lika ont om inte mer.. Kanske att jag börjar bli riktigt sjukt iallafall? Kanska har jag åkt på Bacon influensan och jag som inte ens äter bacon! OMG!

Ska nog gå och ta mig en näven värktabletter så kanske det går över!
....PUSS...