OMAAJJJGGGAAD!

Omaagggaaadd! Nu är jag lite bitter!
Vill börja med att säga att jag tycker det är mysigt när det snöar, men alltså nu, det snöar inte ens.. det stormar! Med sjukt mycket snö! Och då menar jag MED STORA BOKSTÄVER.. Till en början så har allt gått bra, men när jag sedan var tvungen att åka ut i trafiken så då jävlar, efter att kört ett tag under riktig panikstress så ser jag blåljusen bakom mig. Det värsta är ändå inte att jag fick panik, utan att jag helt enkelt visste att det var mig dem var ute efter som vanligt! Så jajemen.. där står vi i snöstormen och tar alkoholkontroll, rutin som det brukar kallas! May ASS seriöst detta är 9:e gången på ungefär ett år.. då är det verkligen RUTIN.. men som alltid så var jag spiknykter, DAh, jag har jobbat hela kvällen COME on!
Så när jag väl släppt stressen med att jag vart orolig att inte komma hem så händer det som inte får hända, Jag kör fast med bilen BIG TIME, nej mina kära bloggläsare.. Den står inte hemma än.. kanske till våren om den ens den kommer att komma iår.

SLUTLIGEN..

Så nu ska jag sätta mig med min påse DumleSnacks med ett glas Cola, kolla på OS och fundera ut hur fan jag kan sätta fart på den här såkallade VÄXThuseffekten!

Kommentarer
Postat av: MissIL

jag viste inte att du var Os nörd;)

2010-02-20 @ 08:48:10
Postat av: Yohanna

Blev riktigt förbannad när alla sade att det kommer bli varmare i framtida år, my ass. Kan inte ens komma ut genom dörren tack vare all jävla snö och jag blir så förbaskat arg.Växthuseffekten är ju så välkommen

2010-02-20 @ 12:37:30
URL: http://riantetpleurant.blogspot.com/
Postat av: Evelina Forsberg - bloggen som alla älskar :*

najjjs med killar som bloggar!

2010-02-20 @ 12:38:12
URL: http://evelinaeforsberg.blogg.se/
Postat av: Stalkers B-) B-)

du kör väl som ett fyllo :-P

2010-02-21 @ 11:23:15
Kommentera mitt inlägg ▼

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

                    Kommer du ofta?