Happy new Year ya'll!

Happy new year, happy new year, baby...!lalala! Gott nytt år allesammans!
Aftonen till ära ska jag fira hemma tillsammans med ett par god vänner, det kommer bjudas på käk cider sprit och självfallet Champange! Skumpa är ett måste på en sån här viktigt dag!
Återkommer eventuellt lite senare annars, C.AY NEXT YEAR!

Pöszy, Chicka Boomb!

God morgon! Long time No seen! eller hur säger man?
Idag vill jag börja med att gratulera min stora syster Jennie som fyller år idag, inte mindre än 25 år! Big day today for her!
Btw Vad tyckte ni om Cherly Coles låt Fight for this Love?
Miné nya "äta sönder" låt.
..It ain't a walk in the park...Lets get back,back,back to the start...We got to fight,fight,fight,fight for this love...

Ska snart ner till bilen och städa ur den lite, ska besiktas om en timme, aj gad, hoppas att den går igenom!
Efteråt ska jag åka och köpa en present och senare hem till Jennie på lite tårta (Hoppas jag iaf)
Jessica skulle nog också följa med har jag för mig!

STEPH
Varför har jag en känsla av att Pöszy har rymt?
-Jag tvingar dig att ta ett kort på er två så att jag vet att du har han i säkerhet! MUCHO IMPORTANTÉ!
Här kommer en låt som jag vet att Han gillar!
-And the I looked around, it hit me..

..Dan Balan - Chicka Boomb


Cheryl Cole - Fight for this love!

Super Mario Bros is back in the Game!

Nu ska jag berätta för er! Gissa vad jag införskaffat mig till mitt Wii? Nä,ni kan inte inte gissa... Jo kanske..Precis!
SuperMarioBros, det där as gamla spelen som inte ens gubben i stugan kom ihåg förens jag sa det! Men Jomenvisst.. Helt överlycklig! Vaddå att jag äntligen kommer att använda min konsol nu! Jag som trodde precis som alla andra att Wii är skit, roligt i början men tråkigt efter en vecka. men ack vad fel, nu skulle jag absolut kunna rekommender det igen:D

OjOJ.. nU glömde jag fråga er, hurdan var er Julafton?
Min var helt okej, glögg och godis kontrat med kalleAnka (Lite halft) håller dock med Kissie.. läs själva vad hon har skrivit om det där.. och avrunda kvällen med det trationsenliga julbordsfirandet och klapputdelning utav tomten!

MRY XMST!

Snart stannar Sverige upp i en trans, Kalles Julafton börjar!
Så vilken tur att jag har hunnit köpa de sista presenterna och god julat alla :D Eller nästan alla.. Annars säger jag till er..

GOD JUL!!

Gissa vad, det snöar fortfarande!

Gissa vad! Det faller fortfarande snö från skyn, så sjuk nice att äntligen få fira en vit jul igen!
Btw, kolla in Jessicas blogg.. hon kommer nog skriva om sin tragiska olycka hon precis vart med om!

Har ej kunnat uppdatera så mycket nu för att mitt internet valde att plötslig inte vilja fungera direkt efter mitt förra inlägg jag gjorde, too bad! Men men.. hatar när det blir så, och jag är ju inte den som är den så jag började banka lite på tangeterna och plötsligt från tomma intet ville inte heller datapaden (heter det så?) fungera, inte heller ville skriften fungera som den skulle..Ex:  skulle skriva hej på dig, vilket resulterade i 3.d .' e-a! inte kul!

Usch känner att mina ögon börjar svida, dags att sova då kanske? vad vet jag! Ses imorgon på Systemet!

Höll på att glömma Pöszy! Idag fyller drottningen år!

Någon som vill..

Snön har fallit från skyn hela dagen, Big time! Vilket var en fantastiks överaskning då jag aldrig i min vildaste tanke kunde föreställa mig en vit jul i Göteborg! Hoppas bara att den kommer ligga kvar över julen bara!
Annars hade jag tänkt tillägna detta inlägget till alla mina kära räkningar!


Hade det inte vart skönt att aldrig behöva betala dem varje månad? Kanske skulle lägga allt på autogiro så slippper jag se dem, men det kommer ju ändå dras från min konto och då kanske man utsätts för en sådan pinsam situvation att man inte har några cach på kortet när man ska betala för något, eller? Men när man ska anmäla till autogiro så ska man ju skriva in sitt kontonummer.. men vem har sagt att man inte kan skriva fel på ett nummer eller två? För ingen kommer väl märka om det dras lite extra på deras konto varje månad? Vad är dem man säger.. Jo just det ja, Man anpassar sina utgifter efter sina inkomster, det funkar inte för mig så jag lägger min tillit på dem stackarna som kommer få betala mina räkningar istället:D

Fast med en närmare eftertanke, så har jag lite moral och skulle aldrig göra det, Usch vad Pinsamt och skamset det kommer bli om man blir påkommen! Eller vad säger ni?

Så därför ska jag komma till punkt, Någon som vill belasta sitt konto med mina räkningar varje månad?
Neh, tänkte väl det.. PUNKT!

RIP Brittany Murphy

...känns som när Anna Nicole gick bort eller hur L?
Tänk så fort livet kan ta en sån drastisk vändning!...


10 november 1977
-
20 december 2009

Helt onödigt inlägg igentligen..

usch, man mår väl som man förtjänar idag I guess.. Anyway, var hemma hoss vIO Igår och drack lite vin! Kändes ganska bra att bjuda in sig själv också, "Hej vio, vi kommer till dig runt åtta och dricker lite vin" "Jaha, okej.. ehm" "Bra, då ses vi!".

Ikväll kanske jag ska åka till Jul på Liseberg, alltid trevligt att känna av julkänslan som inte har infunnit sig än.. så i ett sista tappert försök åker jag dit ikväll! haha, eller var det bara fylletjöt om det igår? hOw cud i know?

Nu ska jag i vart fall åka och köpa de sista klapparna!

Dagens Diss btw!

-Till hon som sålde faktum igår, skulle faktist köpa ett ex, men njaa.. inte när flaskan kom fram! INTE OK! PUNKT!

Dagen Hiss

-Går
faktist till Nea som äntligen har börjat med twitter också! WE HISSAR!

So this is ..

Haha, vad roligt att folk kommenterar lite :-D I like that!
Kommentera mera!! haha!

Uppdaterade ej igår bara för att jag orkade inte, jobbade igår och så!
Men Gud vad pinsamt det var igår, jag försov mig och var en kvart sen till jobbet.. sist jag var så sen var för typ tre år sedan så det tog väl ut sin rätt antar jag!

Ikväll ska jag också jobba hade jag tänkt, det blir ett kort pass bara till sju sen har jag ledig helg, och oj vad jag längtar!  helgen ska jag bland annat fixa bilen så den är klar till besiktningen och så ska jg köpa alla min julklappar! Det är lite ångestladdat det där.. men hoppas att jag äntligen fixar allt nu då!

Ska påbörja min förvanligen (läs börja göra iordning mig) till jobbet! Puss

varförkommenterarniinte?

Funderar på att hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning, börjar inte förens klockan 10 imorgon så jag har ju sov morgon:D men vad ska jag göra då? har ju ingen aning! funderar dock på att ta en fika eller ngt, men med vem? Ah, skit samma.. jag hoppar in i duschen och bestämmer sen, kanske en kvällspromenad? njaa. vi får se om det.. riktigt äckligt höstväder här på svenska reviäran ups jag menar sveriges västkust är det ju! Pusss

Break your heart

TAIO CRUZE - BREAK YOUR HEART


Kollektivt självmord!

Lågkonjuktur på bloggen? Inte lika många besökare längre? kanske för att jag inte har uppdaterar så mycket?
Men men..

Lider fortfarande mer er i som jobbade i FRLA igår! Hade lätt viljat vara med, men får ju inte! (Berättar detta för att jag vet att Vio is checkar in här med jämna mellanrum)

Så himlans skönt att äntligen få vara ledig imorgon efter 4 öppningar då jag i princip börjat 05.30 varje dag, erkänn värsta kollektiva självmordet att gå upp så tidigt! Det tycker jag iaf (refererar kollektiv med att man aldrig öppnar själv.. jag vet faktist vad det betyder!) haha..

Ska snart äta god advents middag med familjen minus Emma.. :D
Sedan ska jag träffa Ellis, många dagar sedan man såg henne nu ju! OCH sist men verkligen inte minst så ska jag eventuellt ta en fika lite senare!

Cheers Mates! Cheers STEPHAN! Cheers Pöszy!

Rooumpa!

Är alldelles för trött för att skriva så det blir ett klipp på Sean banan besöker Spa ya'll!

Vad var 00-talet för dig?

Hade tänkt att skriva min nyårsrevy snart.. Kan ni tänka er? Snart är vi inne på 10-talet, något som vi inte har varit i på sisådär etthundra år! helt vansinigt jö! så vid en närmare eftertanke så kanske jag ska skriva min 00-talets revy, eller varför inte bara skriva två?

Hur ska ni göra? ni som alltid skriver nyårsrevyer?
Åh beslutångest på det!

Så för att reflektera tillbaka på min rubrik..

VAD VAR 00-TALET FÖR DIG?Facebookgroup 4 all us!

Ligger just nu med världens magkattar! Har haft typ ont hela dagenigentligen men det blev så sjukt mycket värre när jag slutade jobbet idag!

Och bara för att jag inte kan sova, (reflekterar tbx på magkattaren) så sitter jag just nu framför facebook! Och vet ni vad?

Jag skapade en facebook grupp för alla oss som läser eller har en blogg:D ska vi se om det kommer att bli det nästa stora?

Jäjää, ska väl springa in i en dörr nu så att jag däckar, måste upp tidigt imorgon! Ha de!

Dagens Fråga

VAD TYCKER DU OM MANLIGA BLOGGARE?Tävling Alrighy!

Som ni antagligen redan vet vid det här laget så är jag en bloggtönt numba ONE!
Så jag älskar verkligen tävlingar mer än allt annat! En tävling Kenza kör med nu är att man kan vinna en Dvd box av The Hills, ni vet den sjukt grymma serien som går på Mtv?

Yeah Yeah, Vet ni inte vad det är så vet ni säkert inte heller vem Heide Montag är heller, men det tror jag att ni vet om ni har följt bloggen.. Har bland annat lagt upp hennes debut singel här och dessutom så har jag ju faktist uttryckt min avsky mot Spencer Bratt!

Varför jag vill vinna denna Dvdbox behöver jag nog inte ens förklara för er men man var tvungen att ge en motivering så det ska jag göra!

"Ända sedan Laguna Beach började sändast avgudade jag karaktärena, mest Lauren så när The Hills började sändas istället la jag upp serien i mitt arkiv som den bästa spinnoff seriern som någonsin gjorts.. När The City sedan började sändas, fick de mig nästan att vilja flytta till New York.. därför vill jag vinna:D"

Helt sjukt endå att jag inte redan har köpt boxen! Turligt nog kan jag kanske vinna den istället, vill ni också testa lyckan? GÅ TILL BLOGGEN HÄR. Då!


Gbg blir Nice, Båstad blir Sant Tropez?

Nu har jag tänkt på det i två dagar i rad så måste bara berätta det för er!
När jag parkerat min bil och börjat gå mot dörren så har jag hört vårfåglarna sjunga/vissla och jag har fått på något sätt vårkänslor! I mitten av December! Iknow. Thats freaking crazy!

Men tänkt bara; Växthuseffekten, nästa år kanske man har en flamingo springades i trädgården på vintern, eller ett hungrit Lejon som springer på gatan på sommaren..

Eller varför inte en Palmstrand alla Franska reviäran på andra sidan kvarteret! Hade inte det varit helt underbart?
Att inte behöva lägga ut en enda krona för att få lite medelhavskänsla i tillvaron?

Men och andra sidan, vad kommer då att hända med den franska reviäran? Har den hel plötligt torkat ut?
Men vad fan, hade mycket gärna viljat ha en riktig kändisvecka på västkusten än att ha en tennisvecka i Båstad! Eller just det, Båstad ligger ju västkusten..

Göteborg blir nya Nice och Båstads Tennisvecka blir istället kändisvecka alla Sant Tropez!

Det jag igentligen var ute efter i detta inlägg var att jag tyckte det känns konstigt att vårfåglarna sjönger nu när inte ens vintern har varit, tycker inte du det?

Spåra, really i do not know!

Tänkte att jag skulle lägga upp ett musikklipp, men då Youtube mystiskt inte funkar just nu på min dator så skiter jag i det!
Därav inget musik of the day helt enkelt!

Annars då, så har jag jobbat all day long! I know isn't that amazing, funny, Hulärius! haha:D  Viktor får anfall, är lite trött om jag får medge.. Känner att detta inlägg börjar spår lite..

Så ska ta en kaffe nu! Ha det Gött nu allihoppa (Grov gbgsteriotypisk dialekt) haha!

Ska nog sova igentligen.. gaaaad!

Vicco's FashionModezine.se Hm.se Jackandjones.se

American Boy

Name the Pet - American BoyFollow me on Twitter!

Märkt något nytt på bloggen?

LEDTRÅD:

Follow Printze on Twitter

PÖSZY ExCLUSIVE!


För första gången får ni som aldrig sett Pöszy se honom! Exclusive!


Är den inte bara för göllig?
By the way.. utlottning av spotify verkar gå trögt just nu, kanske ska starta en ny?
Vad tycker ni om det?

Kommer upp ett musikklipp senare också, checka gärna in då ist:D

Cheers!

Ph
oto made by Stephan.

Are u 4 real?

Vaknade nyss.. med en lite känsla av bakfullhet, men den ska bort har jag bestämt för!
Igår var jag ju som sagt hemma hoss Vickan, vilket var sjukt roligt.. Sedan gick jag och Jessie & Avi hem till mig, senare kom även Frida! Vi satt och lyssna på massa gamla låtar och funderade på att dra oss ut i folkdimman, men klockan blev så mycket att vi bangade det, vilket känns väldigt skönt idag! More Money in the bank Y'all!

Gissa vilken låt jag lyssnar på nu?
En ledtråd..
"Let the river run, let all the dreamers wake the nations, come the new Jerusalem"Now im going to the solarium och ska sola och bli brun!
PUSS

Har Vicco hamnat i Himlen?

Fick nyss veta att Pöszy vart på Bondai igår! Hade ju lätt kunnat befinna mig där också, på den varma delen av jordgloben! Men det gör jag inte så ska berätta för er vad som hände mig igår när jag kom hem ist..

Gick som vanlig och hälsade på min hund Nisse så att han inte skulle väcka hela granskapet.. gick sedan vidare  in mot vardagsrummet och upptäckte att det var fruktandsvärt upplyst där inne, Helskottas tänkte jag.. har jag kommit till himmlen?

Verkligen inte! Där står den.. en julgran!
Hahah... kan iof prata massor om denna julgran men låter nog bli, kan bli lite enformigt då!
men ni förstår, har inte haft julgran sedan ett x-antal år tillbaka! så vilken syn!

Numåstejaggöraiordningmig
Ska snart träffa Mili down town! Cheers!

Vote 4 Her

BTW, RÖSTA!

Är Hon inte lik hon i Grays An..?
Gå in och rösta på henne
HÄR (Nr4)

VOTE 4 HER!
Vicco says med värsta voxpop rösten
"Ring och rösta"

Jack the Ripper?

Tjena vad kallt det är ute. frost hela dagen.. känns som världens vinterland ute, inte riktigt som för dig Stephan va? I Bet you att du sitter med värsta parasolldrinken och njuter av livet!

Pratade med ett par goda vänner ikväll om mina tankar om vissa gäster som besöker mig på jobbet och hur övertygad jag är om att vissa FAKTIST är seriemördare och att andra är Vampyrer.. men det värsta av allt är att med en sådan sjuk otur jag har så stöter jag på dessa på de mest konstiga platserna!


Ungefär som ikväll, när jag stor helt oskyldigt någonstans i Frölunda.. Och helt plötsligt från ingenstans så ser jag honom! Han som stod och skällde ut mig i 22 min förra veckan, Han som jag är helt övertygad om att han var typ Jack the Ripper eller Micheal Myers. Jo just det HAN!

Så i ren panik kastar jag mig ner på marken för att gömma mig, för vad skulle hända om han såg mig?
Två förvånade plickar möter jag som inte har en aning om vad som sker.. och inte kan jag prata om vem denna människan är (Om man kan kalla han människa, för vad vet jag?) För tänkt om han skulle upptäcka mig?

Så när han till sist sätter sig i bilen för att åka, kunde jag äntligen slappna av.. men då ser jag mot min förskräckelse att det är fullmåne, men det är en helt annan historia..

En annan historia är när en läskig tjock gubbe i typ 60 års åldern sprang efter min bil när jag efter en stängning var på väg hem.. men den orkar jag inte berätta nu! Så tar det en annan dag för nu ska jag försöka komma på andra tankar så att jag kan sova inatt.. Tackar Tina för att jag har en drömfångare ovanför sängen!...Men skit också, har inte vädrat ut den på ett tag! Hoppas den funkar fortfarande!  (För er

 

som inte vet så är en drömfångare en sånn grej indianerna hade för att den skulle fånga upp alla dåliga drömmar men för att den ska fungera som måste man vädra den, annars blir den full av drömmmar och kan inte fånga upp fler)


Overandout.

Tjena.. sitter på jobbet just nu och lägger planeringen inför morgondag!
Kvällen dåra,ska träffa Ella eventuellt.. det var ett tag sedan! (hallå 4 dagar - abstines!)
Och Stephan, vad gör du??

Btw, ICCA SAYS TJENA TJENA MITTBENA!

Me and Malin likes wine!Just nu sitter jag och Malin och pimplar lite vin.. känner ändå att jag kan göra det efter allt slit med att byta däck på bilen som jag gjorde idag! Sjukt jobbigt!
Men måste fråga, haha vad tycker ni om mig like an russian Boy? (Mig i vit mössa)
Och Stephan, I know u read this, vad tycker du om mig i min nya frill?
AND PÖSZY, DO LIKE AUSSILANDIA?

Sveriges svar på Sugababes?


Sveriges svar på Sugababes? who knows! Här är dem iaf Njoy, en ny och fräsch musikgrupp från Göteborg!
Besök gärna tjejernas Blogg genom att KLICKA HÄR


VAD TYCKTE NI?Pics Från Julfesten!